ANTIOXYDANTEN EN OMEGA 3

Antioxidanten + Omega 3, een uitzonderlijke combinatie die door de wetenschap is bewezen

Antioxidant, Omega-3: twee termen die we vandaag niet kunnen negeren, omdat ze overal om ons heen voorkomen. De uitgebreide literatuur over dit onderwerp staat vol met informatie die soms onjuist en vaak fantasievol en onbewezen is. We raden u vaak aan om uw dagelijkse portie antioxidanten en omega-3 te verhogen; Maar is het echt nodig?

Het menselijk lichaam is een geweldige machine. Het is in staat om alles wat het assimileert te verwerken om te elimineren wat schadelijk is en om te behouden wat goed is voor ons lichaam om te functioneren en te evolueren.

Het oxidatieproces is een natuurlijk proces dat ons lichaam van nature beheert door antioxidanten te produceren die de activiteit van vrije radicalen kunnen neutraliseren of verminderen.

Evenzo is ons lichaam normaal gesproken in staat om de niveaus van lipiden en vetzuren die nodig en essentieel zijn voor de goede werking ervan, te beheersen.

Deze machine wordt echter soms beschadigd door externe elementen die soms buiten onze controle liggen, vaak door aanvallen die de werking ervan in gevaar brengen.

Daarom is het aan te raden om de middelen die de natuur ons biedt in te zetten om dit evenwicht te herstellen. Onze voeding is dus een bevoorrechte en onuitputtelijke bron van antioxidanten en omega-3.

Wetenschappelijke studies hebben het belang van antioxidanten en omega-3 vetzuren aangetoond voor onze gezondheid en voor verschillende pathologieën (ontstekingsziekten, hart- en vaatziekten, kankers). Ze hebben een belangrijke handel ontwikkeld rond voedingssupplementen

Recommandations pour vous