ANTIOXIDANȚI + OMEGA 3

Antioxidanți + Omega 3, o combinație excepțională dovedită de știință

Antioxidant, Omega-3: doi termeni pe care nu îi putem ignora astăzi, deoarece apar peste tot în jurul nostru. Literatura extinsă pe această temă este plină de informații uneori false și deseori fanteziste și nedovedite. De multe ori vă recomandăm să vă măriți rația zilnică de antioxidanți și omega-3; Dar este cu adevărat necesar?

Corpul uman este o mașină grozavă. Este capabil să proceseze tot ceea ce asimilează pentru a elimina ceea ce este dăunător și pentru a menține ceea ce este bine pentru corpul nostru să funcționeze și să evolueze.

Procesul de oxidare este un proces natural pe care organismul nostru îl gestionează în mod natural, producând antioxidanți capabili să neutralizeze sau să reducă activitatea radicalilor liberi.

La fel, corpul nostru este în mod normal capabil să controleze nivelurile de lipide și acizi grași necesari și esențiali pentru buna funcționare a acestuia.

Cu toate acestea, această mașină este uneori deteriorată din cauza unor elemente externe care uneori sunt dincolo de controlul nostru, deseori din cauza atacurilor care îi pun în pericol funcționarea.

De aceea, este indicat să folosim resursele pe care ni le oferă natura pentru a restabili acest echilibru. Astfel, dieta noastră este o sursă privilegiată și inepuizabilă de antioxidanți și omega-3.

Studiile științifice au relevat interesul antioxidanților și omega-3 pentru sănătatea noastră și pentru diferite patologii (boli inflamatorii, boli cardiovasculare, cancere). Au dezvoltat un comerț important în jurul suplimentelor nutritive.

Recommandations pour vous