180 de citate pentru o viață sănătoasă

Citare, în latină, înseamnă a pune în mișcare, a trece de la odihnă la acțiune.

Ai în mâini o carte care conține 180 de citate. Scopul nostru nu este să enumeram la nesfârșit citatele pentru meritul lor literar; există cărți excelente pentru asta și includ zeci de mii de referințe.

Citatele pe care le-am selectat sunt cele care ne-au condus personal la o reflecție profundă, la o trezire a conștiinței sau la meditație pentru a lua în considerare Sănătatea noastră, într-o manieră responsabilă, liberă și autonomă.

Suntem bucuroși să împărtășim cu voi aceste formule luminoase care constituie o comoară spirituală în care generațiile succesive vor găsi surse de inspirație…

Act sau subiect

Asumăți vă sănătatea

Această carte este rodul combinării mai multor abordări; autogestionarea sănătății, foarte dezvoltată în Canada, metode avansate de auto-coaching și tehnici de optimizare a sănătății.

Acesta își propune să te ajute să ai grijă de sănătatea ta, într-un mod responsabil, liber și autonom și să stabilești strategii pentru a trăi mai bine în mod durabil.

Cum se face ?

Gestionându-te și pentru asta, autocoaching, pentru că tu ești singurul care o poți face

„Autogestionarea” înseamnă utilizarea strategiilor pentru a face față și a reduce problemele de sănătate. Te poate ajuta să preiei controlul și să ai o bună calitate a vieții, în ciuda problemelor tale.

Amintiri găsite

Spre o nouă speranță, căteva căi demonstrate de știință

Boala Alzheimer este complexă, confuză, imprevizibilă, iar în țările noastre dezvoltate, nu știm cum să o vindecăm: sperie pe toată lumea.

Foarte greu de trăit, atât pentru pacient, cât și pentru cei din jur. Ce se întâmplă dacă Alzheimer nu mai era o fatalitate? Dacă am putea preveni și inversa declinul cognitiv?

În ultimii ani, au fost efectuate studii medicale pentru a demonstra că procesul de degenerare poate fi încetinit, și în unele cazuri chiar inversat.

Centella Asiatica, Carpolobia Lutea, Moringa, Shilajit, NADH, Ficocianina, CBD, curcumină… Aceste soluții naturale, aproape necunoscute pentru majoritatea dintre noi, sunt totuși folosite în mod tradițional în diferite culturi africane, asiatice, indiene… pentru a trata, vindeca și preveni bolile în care „bătrânii își pierd mințile”.

Dovezile eficacității lor asupra bolii Alzheimer sunt acum recunoscute de numeroase studii medicale din întreaga lume. …

Îmbunătățiți calitatea de vieță la muncă

Angajați, asumați-vă responsabilitatea pentru sănătatea și fericirea voastră


Să-ți asumi responsabilitatea pentru viața ta înseamnă să recunoști și să accepți că gândurile tale, sentimentele tale, atitudinile tale, emoțiile tale dau naștere la fel de mult situațiilor fericite și nefericite pe care le-ai întâlnit, cât și dificultăților sau fericirii pe care le trăiești în prezent.
 
De ce această carte?
 
Este timpul să ne interesăm de calitatea vieții la locul de muncă și de sănătatea angajaților din punct de vedere individual și nu organizațional. Această evoluție este cu atât mai necesară cu cât consecințele muncii asupra sănătății observate în prezent în companii (depresie, burnout, sinucideri etc.) sunt din ce în ce mai îngrijorătoare. Nu ne putem mulțumi, așa cum propune raportul recent înaintat ministrului Muncii, cu înființarea unor anchete naționale privind stresul, care sunt cu siguranță necesare, dar riscă să întârzie luarea în considerare eficientă a riscurilor psihosociale. …

Antioxidanti + omega 3

O asociere excepțională demonstrată de Știință

Antioxidant, Omega-3: doi termeni pe care astăzi este imposibil să-i ignori, deoarece apar peste tot în jurul nostru. Literatura abundentă pe această temă este plină de informații uneori false și adesea fanteziste și nedovedite. Deseori vi se recomandă să creșteți aportul zilnic de antioxidanți și omega-3; dar chiar este necesar?

Corpul uman este o mașină redutabilă. Este capabil să prelucreze tot ceea ce asimilează pentru a elimina ceea ce este dăunător și a reține binele pentru a ne face corpul să funcționeze și să evolueze.Procesul de oxidare este un proces natural pe care organismul nostru îl gestionează în mod natural prin producerea de antioxidanți singur.capabil să neutralizeze sau să reducă activitatea radicalilor liberi.

In acelasi mod organismul nostru este in mod normal capabil sa gestioneze nivelurile de lipide si acizi grasi necesare si esentiale pentru buna sa functionare. …

Cea mai bună îngrijirea energetică

Einstein a spus: „Totul este energie, punct. Potriviți frecvența realității pe care o doriți și nu puteți obține decât acea realitate. Nu poate fi altfel. Nu e filozofie. Este fizica. »
 
Mulți dintre noi am trecut prin aceste perioade de îndoieli, de disconfort, aceste perioade în care ne simțim zvârcoliți de viață, aproape în jumătate de viață, fără niciun control asupra destinelor noastre.

Această carte este un rezumat al multor soluții disponibile pentru a crea această realitate care ți se potrivește și care îți va permite să trăiești în sfârșit această viață pe care prea des îți permiți doar să o visezi pe scurt. Pentru că tocmai în tine vom găsi aceste răspunsuri, vom vedea pe parcursul capitolelor cum să-ți îndreptăm, să modelezi și să-ți controlezi energia, astfel încât să creezi această realitate la care aspiri. …

Cartea cel mai bun din soluții de bunăstantă

Ce trebuie să știi pentru a avea grijă de tine

Această carte oferă soluții de wellness pentru cele mai frecvente tulburări. Mai mult de jumătate din consultațiile cu medicul generalist se referă la probleme de stres și insomnie.

Aceste două flageluri ale secolului 21 sunt foarte adesea o sursă de complicații și abuz de psihotrope și somnifere. Cum să gestionezi cu succes stresul? Cum să obțineți un somn de calitate? Ce stil de viață să aplici pentru a-și păstra și dezvolta potențialul vital? …

Cele mai bune soluții de slimming

Secretele pentru a pierde grăsimea și pentru a vă spori performanța

Aiîn mâini un ghid ultra-complet pentru a-ți recăpăta tonusul, a-ți controla stresul, a câștiga mușchi, a arde grăsimi și a-ți îmbunătăți performanța prin alimentație!

Absolvent al unui DU în Exercițiu, Sănătate, Nutriție și Micronutriție, Bertrand Canavy vă explică, fie că sunteți profesionist sau amator, cum să profitați la maximum de alimentele și preparatele pe care le consumați zilnic pentru pentru a vă îmbunătăți sănătatea și rezultatele.

În special, veți găsi multe sfaturi pentru: a face alegerile corecte în restaurante, supermarketuri, magazine de tip fast-food și chiar în bucătărie; Învață cum să mănânci corect înainte și în timpul unei sesiuni de sport și cum să mănânci pentru o mai bună recuperare …

Cele mai des bun din terapii emoționale

TIPI – EFT – EMD – LSPE – SRI – TRE – RELAXARE BIO DINAMICĂ – MINDFULLNESS

Avem acum terapii emoționale care acționează în câteva ședințe, cu eficacitate reală și demonstrată. Această carte alege să exploreze cele mai cunoscute: EMDR (Eye MovementDesensitization and Reprocessing), EFT (Emotional Freedom Technique), LSPE (Somato-Psycho-Emotional Liberation), MindFullNess….

Practicând aceste metode în practică, Bertrand Canavy explică tehnicile lor de aplicare și indicațiile lor, folosind în același timp exemple din viața reală. …

Cartea terapii regenerative – Volumul 1

Viața este un ciclu: ne naștem, ne folosim toate resursele și murim: este un proces pe care Natura îl declină la toate nivelurile. Același lucru este valabil și pentru celulele care alcătuiesc țesuturile noastre, organele noastre și întregul nostru organism.

Cu toate acestea, datorită inovațiilor științifice, acum este posibil să ne regenerăm celulele, să reparăm anumite țesuturi, deficite și leziuni datorită celulelor stem, terapiilor frecvente, suplimentelor alimentare…

Cartea terapii regenerative – Volumul 2

Viața este un ciclu: ne naștem, ne folosim toate resursele și murim: este un proces pe care Natura îl declină la toate nivelurile. Același lucru este valabil și pentru celulele care alcătuiesc țesuturile noastre, organele noastre și întregul nostru organism.

Cu toate acestea, datorită inovațiilor științifice, acum este posibil să ne regenerăm celulele, să reparăm anumite țesuturi, deficite și leziuni datorită celulelor stem, terapiilor frecvente, suplimentelor alimentare…

Cele mai bune terapii remarcabile – Volumul 1

Ființele umane și-au explorat întotdeauna mediul în căutarea celor mai potrivite și eficiente substanțe și metode de tratare.

Istoria este plină de medici, oameni de știință sau cercetători străluciți și vizionari care au dezvoltat sau redescoperit numeroase terapii cu puteri preventive și curative, uneori cu mult superioare celor oferite de industria chimică. Unele sunt foarte vechi, altele dimpotrivă datează de acum câțiva ani…

Această carte își propune să vă prezinte o parte dintre cele mai puternice și versatile terapii remarcabile cunoscute până în prezent.

 

Cele mai bune terapii remarcabile – Volumul 2

Ființele umane și-au explorat întotdeauna mediul în căutarea celor mai potrivite și eficiente substanțe și metode de tratare.

Istoria este plină de medici, oameni de știință sau cercetători străluciți și vizionari care au dezvoltat sau redescoperit numeroase terapii cu puteri preventive și curative, uneori cu mult superioare celor oferite de industria chimică. Unele sunt foarte vechi, altele dimpotrivă datează de acum câțiva ani…

Această carte își propune să vă prezinte o parte dintre cele mai puternice și versatile terapii remarcabile cunoscute până în prezent. …

 

Cele mai bune nutriții sportive și suplimente alimentare

Practicarea regulată a activității fizice este benefică sănătății, pentru care apăr abordarea holistică: trebuie să reabilităm ființa umană în ansamblu în demersurile noastre terapeutice, să o vedem mai mult decât un organ deficitar.

Practicarea sportului este un întreg proces care începe în tine, primele manifestări exterioare ale cărora sunt această respirație scurtă, transpirație, fața roșie… Când faci sport, organismul produce endorfine și evacuează toxinele datorită transpirației, se antrenează să producă. mai mult efort: practicarea sportului crește performanța și mecanica vehiculului dumneavoastră.

 

Am scris această carte pentru a-i însoți pe cei care doresc să îmbine sănătatea, plăcerea și performanța fizică cu sfaturi alese, oferite într-o manieră clară și detaliată. …

Îmbunătățiți-vă sănătatea în 650 de întrebări și răspunsuri – Volumul 1

Tinitus, alimente afrodisiace, Artere, Artrita, Osteoartrita, Celulita, Creier, Colesterol, Diabet, Spate …

O îndoială? O problemă ?

Puneți întrebările dumneavoastră de sănătate și nutriție unui medic autorizat: Bertrand Canavy.

Peste 650 de întrebări la care a răspuns Bertrand Canavy, într-un limbaj simplu și accesibil.

O mulțime de informații științifice pentru a găsi răspunsurile la afecțiuni comune precum alergiile, dar și pentru probleme mai grave.

Veți găsi în această carte și răspunsul la multe mici probleme mai intime care ne deranjează zilnic, dar despre care nu am îndrăznit niciodată să vorbim cu medicul nostru. …

Îmbunătățiți-vă sănătatea în 650 de întrebări și răspunsuri – Volumul 2

Oboseală, ficat, grăsime, homeopatie, hipertensiune arterială, insomnie, intestine, magnetism, pierdere în greutate, masaje drăgălașe, menopauză, migrenă, osteoporoză, greutate, piele, păr …

O îndoială? O problemă ?

Puneți întrebările dumneavoastră de sănătate și nutriție unui medic autorizat: Bertrand Canavy.

Peste 650 de întrebări la care a răspuns Bertrand Canavy, într-un limbaj simplu și accesibil.

O mulțime de informații științifice pentru a găsi răspunsurile la afecțiuni comune precum alergiile, dar și pentru probleme mai grave.

Veți găsi în această carte și răspunsul la multe mici probleme mai intime care ne deranjează zilnic, dar despre care nu am îndrăznit niciodată să vorbim cu medicul nostru. …

Îmbunătățiți-vă sănătatea în 650 de întrebări și răspunsuri – Volumul 3

Prostată, psoriazis, riduri, sănătate de durată, senzualitate, sexualitate, sinuzită, stres, tutun, ceaiuri din plante, abdomen plat, oțet, ochi …

O îndoială? O problemă ?

Puneți întrebările dumneavoastră de sănătate și nutriție unui medic autorizat: Bertrand Canavy.

Peste 650 de întrebări la care a răspuns Bertrand Canavy, într-un limbaj simplu și accesibil.

O mulțime de informații științifice pentru a găsi răspunsurile la afecțiuni comune precum alergiile, dar și pentru probleme mai grave.

Veți găsi în această carte și răspunsul la multe mici probleme mai intime care ne deranjează zilnic, dar despre care nu am îndrăznit niciodată să vorbim cu medicul nostru. …

Schimbă-ți strategia, schimbă viața

Magia alchimiei

Cum te-ai simți dacă într-o dimineață, când te-ai trezit, viața ta ar fi devenit exact ceea ce ți-ai fi dorit să fie? Autor celebru în lume și apreciat în mod regulat.

Vrei să ai energie de eliberat și să te simți pe deplin fericit? Pentru a fi mai eficient? Să-ți faci un trai mai bun? Să fii recunoscut și apreciat de toți?…

Cum să-ți optimizezi imunitatea?

Sistemul imunitar… Am auzit din ce în ce mai des despre el în ultimii doi ani, dar pentru a simplifica, este vorba despre funcțiile de apărare ale organismului împotriva tuturor atacurilor din exterior. Este o funcție în care intervin toate organele noastre; o bună apărare imunitară depinde de alimentația noastră, de timpul nostru și de calitatea somnului, de mediul în care trăim…

Odată cu apariția acestor noi viruși și stresul indus de stilul nostru de viață actual, să trecem în revistă împreună în acest ebook câteva puncte despre acest subiect: ce ar putea inhiba sistemul imunitar, ce il stimuleaza si mai multe sfaturi pentru a optimiza sistemul imunitar in ansamblu si astfel, pe termen lung, sa-ti ofere o speranta de viata mai mare dar mai presus de toate … 

Diagnosticați cartea calitatea vieții la lucrarea  angajaților dumnevoastră

Cum vă puteți concilia mai bine activitatea profesională cu păstrarea capitalului dumneavoastră de sănătate?

Această carte se bazează pe dorința de a combina cele mai bune din medicină, știință și sprijinul uman pentru a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor confruntate cu efectele îmbătrânirii în viața de zi cu zi și în contextul profesional.

Scopul său este de a permite o analiză santinelă, reproductibilă și interactivă între nivelul de intensitate/durabilitate a stresului și impactul asupra sănătății. Pentru aceasta, cititorul va putea analiza factorii de stres personal și profesional, factorii de rezistență psihologică și fiziologică și impactul general în ceea ce privește uzura asupra capitalului sănătății și depresiei. …

Doctor, și după sesiune?

Tocmai ai primit vindecare cuantică, dar ce este de fapt?

Terapia cuantică este o nouă abordare, bazată pe sinteza tuturor științelor cuantice. Actiunea energetica folosita in terapia cuantica este apropiata de radiatiile electromagnetice ale naturii si are scopul de a influenta intr-un mod coerent functiile celulei, tesuturilor si organelor intregului individ.

Un tratament cuantic are ca scop corectarea anomaliilor funcționale care au condus la o patologie, prin transmiterea de informații corective care vizează găsirea unei stări de echilibru, care se numește stare de sănătate.  …

Energie nelimitată

Creați sănătatea, vitalitatea și energia pe care o meritați

Cel mai important element care va asigura continuitatea in actiune si progres este o forta, o putere interioara: energia Vietii.

Pentru ca fara energie nimic nu este posibil, este baza pe care se sprijina totul si de aici incepe totul. Orice îți dorești, vei avea nevoie de energie pentru a-l realiza.

Problema este că în prezent majoritatea oamenilor sunt mai mult sau mai puțin tăiați de energia lor vitală până la punctul în care, după ce își asigură nevoile de bază, nu mai au suficientă energie pe care să o dedice îmbunătățirii. calitatea vieții lor și creșterea nivelului lor de bunăstare.

Fii bine aici și acum

Arta prezenței depline și a atenției

Ființele umane, prin natura lor, se simt confortabil și necontestați în memorarea trecutului și proiectarea viitorului.

Am fost vreodată sau suntem capabili să prezicem cu exactitate ce se va întâmpla în următorul minut? Și totuși, creierul nostru nu se va opri niciodată să ghicească și să planifice iluzii viitoare.

Mulți oameni nu și-au pus niciodată întrebarea și nu au idee cum să încerce să afle unde se află sau cum să facă o schimbare. …

Factorii de creștere epidermică și îngrijirea pielii

Factorii de creștere sunt proteine ​​care se găsesc în multe organisme precum plante, insecte și animale, inclusiv oameni. Ele formează un ugerol pentru a regla creșterea, proliferarea și diferențierea celulelor.

Factorii de creștere au fost descoperiți pentru prima dată în anii 1950, iar oamenii de știință au fost distinși cu Premiul Nobel în 1986. Aplicarea factorilor de creștere în produsele de îngrijire a pielii, precum și cercetările sale farmaceutice și dermatologice au crescut constant.

Factorii de creștere includ multe subfamilii, inclusiv factorul de creștere epidermică (EGF), factorul de creștere a fibroblastelor (FGF), factorul de creștere asemănător insulinei (IGF), eritropoietina, hematopoietic, pentru a numi câteva.

Fiind una dintre substanțele naturale găsite în celulele pielii umane, acest grup de proteine ​​repară celulele deteriorate și atunci când este prezent în piele stimulează producția de colagen și elastina pentru a menține pielea sănătoasă și sănătoasă. …

Glutatie și magneziu

Antioxidanți indispensabili

Când corpul nostru este atacat, când îmbătrânim, când modul nostru de viață nu este echilibrat, când trăim stres sau oboseală, corpul nostru slăbește: celulele noastre mor, ne îmbolnăvim, se formează cancer în organele noastre… Din fericire, natura este bine făcut: și celulele noastre se regenerează.

Antioxidanții promovează regenerarea celulară, ajută sistemul nostru imunitar să lupte împotriva virușilor, încetinesc și previn îmbătrânirea celulară și, în general, optimizează funcționarea organismului nostru în general.

Glutationul este o proteină naturală care protejează celulele, țesuturile și organele împotriva bolilor, îmbătrânirii și cancerului. Este format din trei aminoacizi: glicină, glutamat și cisteină. …

Ghid de Medicină ancestrală in lumea

„Tradiția este repetarea obiceiurilor și obiceiurilor populare care ne vin din trecut. » : aceasta este definitia data de profesorul MbolaMorel.

În timpul nostru, avem, datorită progreselor științifice și tehnologice, posibilitatea de a tipări organe și în fiecare zi în întreaga lume, chirurgii „repara” creierul, unul dintre cele mai complexe organe ale corpului uman.

Civilizația noastră se îndreaptă din ce în ce mai mult spre natural și organic: o serie de remedii alopate nu mai sunt atât de sigure pe cât păreau acum câțiva ani. Ne confruntăm în prezent cu un punct de cotitură în abordarea sănătății și bunăstării și datorită acestor practici ancestrale, avem mijloacele de a rezolva ce este toxic pentru noi și ce ne face să ne simțim bine. …

Ghid pentru terapii cuantice

Medicamentul de măine

Cunoașteți terapiile cuantice? Această revoluție în viziunea pe care o avem despre lume, despre boli și despre medicină.

Medicina lumii noi, terapia cuantică este combinația mai multor factori energetici puri din punct de vedere biologic și ecologic: câmpuri magnetice, infraroșu, laser și impulsuri electrice de joasă tensiune similare cu cele biologice a căror acțiune are ca scop restabilirea acestui câmp electromagnetic alterat de patologie.

Studiile științifice au demonstrat că terapia cuantică repară tulburările membranei celulare și astfel restabilește informațiile deteriorate între celule, organe și sisteme. …

Fericit pentru totdeauna

Cum să nu mai lupti să te lupți și să începi să trăiești cu adevărat?

Dacă există un lucru care ne unește pe toți, este căutarea fericirii…

În spatele fiecărei alegeri pe care o facem, în spatele fiecărei acțiuni pe care o întreprindem, se ascunde dorința de a fi mai fericiți, dar cum atingem această Fericire râvnită?

Veți găsi în această carte multe sfaturi practice care vă pot permite să deschideți ușa către o bucurie nebănuită pentru viața de zi cu zi

Canabis medicinal (CBD și THC) și multiplele sale virtuți medicinale

Cunoscut încă de la începutul timpurilor și interzis de mult, canabisul revine pe scena medicală.

Canabisul este din nou studiat prin intermediul în principal a 2 molecule: THC și CBD.

Planta de canabis este folosită pentru multiplele lor proprietăți:

  • calmante
  • antiinflamatorii
  • efect anticonvulsiv
  • antitumoral

Lista patologiilor în cauză este lungă: boli degenerative precum Parkinson sau scleroza multiplă, cancer, anorexie, epilepsie, diabet și obezitate, anti-greață, boli cardiovasculare, …

Nigella

Un panaceu din Orient

Semințele de Nigella sativa au fost folosite în gătit ca condiment precum și pentru tratarea diferitelor boli ale animalelor și umane în diferite civilizații din întreaga lume de secole.

Compoziția chimică bogată a semințelor sale, prezența unui ulei fix și a unui ulei esențial cu un ingredient activ major, timochinona, îi conferă numeroase proprietăți farmacologice revendicate de mai bine de două mii de ani.

Comunitatea științifică este din ce în ce mai interesată de acțiunile și proprietățile acestei plante; veți constata citind această lucrare că panaceul oriental deschide noi posibilități curative. …

Pacientul, întăi, oala apoi

Postura și instrumentele practicianului-antrenor în sănătatea durabilă

Prefață de Jean-Claude Magny, Ph.D.

Prin comportamentul său, fiecare persoană este capabilă să aibă o influență decisivă asupra sănătății sale și fiecare persoană își cunoaște cel mai bine nevoile și posibilitățile. Dar există adesea un decalaj uriaș între dorința de a promova comportamentul de sănătate și realitate.

În acest context, practicienii din domeniul sănătății sunt chemați să joace un rol important pe baza încrederii acordate lor, a fiabilității serviciilor lor și a poziției lor în societate.

Coaching-ul este un proces conceput pentru a favoriza un mediu de creștere și optimizare a potențialului unei persoane.
Este destul de firesc ca el intră în domeniul sănătății …

Plante antistres

Antistres, sedative și liniștitoare, plantele pot oferi servicii excelente împotriva anxietății și tulburărilor de somn și pot înlocui tranchilizantele și somniferele.

Plantele cunoscute sub numele de adaptogeni au capacitatea de a sprijini organismul pentru a-l ajuta să se adapteze la fiecare situație stresantă. Cu alte cuvinte, ele pot da energie dimineața și pot ajuta la odihnă seara. Ele acționează în armonie cu corpul nostru pentru a ajuta sistemul nervos să se auto-regleze.

Cu acest ghid practic, descoperiți cum să preveniți și să tratați toate efectele stresului (anxietate, depresie, migrene, insomnie, herpes, etc.). etc.) cu remedii simple pe bază de plante, cum ar fi decocții, infuzii, coloranți, băi …

Puterea celulelor stem

Celulele stem, un nou mod de a trata
 
Corpul nostru se află într-o stare de reînnoire permanentă de la naștere până la moarte. Este un fel de renovat constant. Practic toate organele noastre, toate tesuturile noastre, toate celulele noastre vor fi complet reinnoite de cateva ori, la o frecventa mai mare sau mai mica in functie de celule.
 
Deci viața noastră depinde de acest proces de reînnoire, a cărui bază sunt celulele stem.
 
Trebuie înțeles că celulele stem sunt celule care păstrează capacitatea de a reproduce celule identice cu ele însele (auto-reînnoire) dar și care se pot diferenția în unul sau mai multe țesuturi (neurale, hematopoietice, musculare, hepatice, osoase, cartilaginoase etc.) in functie de factorii de crestere si mediile in care sunt cultivati. …

Puterile neutilizate a ficocianinei

Noul aur albastru al sănătății

Preventiv sau curativ

Ficocianina: de 7000 de ori mai activă decât Spirulina și de 20 de ori mai puternică decât vitamina C

Pigment esențial al spirulinei, ficocianina are un potențial incredibil și beneficii excepționale pentru sănătate. O adevărată perlă terapeutică, ne întărește apărările naturale, acționează împotriva stresului oxidativ și a efectelor îmbătrânirii.

Ca toți pigmenții, inclusiv clorofila, pe care o conține și spirulina, ficocianina are proprietăți terapeutice recunoscute care au fost demonstrate in vivo și in vitro …

Puterile subconștientului

Un creier sub hipnoză

Mulți dintre noi se plâng de viața pe care o ducem. Dificultăți profesionale, probleme de sănătate, dezamăgiri sentimentale…

Dăm vina pe societate, vârstă, ghinion. Îi facem pe alții responsabili pentru eșecurile noastre, dar noi suntem arhitecții nenorocirii sau fericirii noastre.

Pentru oamenii de știință în neuroștiință, gândurile negative înrădăcinate în subconștientul nostru provoacă uneori dezastre și multă durere inutilă. …

Secretele centenarilor din întreaga lume

Speranța de viață în Franța este de 85,4 ani pentru femei și 79,5 ani pentru bărbați și sa dublat în ultimii 200 de ani.

Această longevitate se datorează, din fericire sau din păcate, în principal medicinei, dar este posibil să trăiești mult timp fără asistență medicală și astăzi?

În această carte, veți vedea că pe lângă factorii genetici, mai mulți factori precum stresul, dieta industrializată și interacțiunile sociale interferează cu îmbătrânirea.

Urmând sfaturile pe care vi le prezint, ar trebui să putem prelungi viața vieții noastre, dar mai presus de toate, să îmbătrânească cu sănătate bună. …

Super alimente

Unele alimente au beneficii nutriționale extraordinare. Ele scad colesterolul, reduc durerea, încetinesc îmbătrânirea, ne întăresc apărarea sau reduc foamea.

Hipocrate a spus: „Lasă-ți mâncarea să fie singurul tău medicament”: superalimentele sunt bogate în nutrienți, antioxidanți, minerale, vitamine, oligoelemente, aminoacizi: aceasta este baza suplimentelor alimentare.

Shiitake, manioca, boabele de soia, varza kale, florile de hibiscus, cartofii dulci sau nucile braziliene se numara printre superalimentele pe care am vrut sa le prezint in aceasta carte deoarece au fost studiate pentru efectele lor benefice asupra starii de bine, stresului, scaderii in greutate, libidoului sau hormonal. echilibru, tonus, vitalitate si multe alte functii vitale ale corpului nostru. Sunt folosiți și ca tratamente de înfrumusețare datorită antioxidanților care luptă împotriva îmbătrânirii celulelor noastre. …

Eliberati-vă de emoții care vă răduiti viața

LSPE (Somato Psycho Emotional Release)

Metoda LSPE (Somato Psycho Emotional Liberation) pe care urmează să o descoperi este rezultatul a 15 ani de muncă și practică.

Cu această tehnică, în doar una până la trei ședințe, te poți elibera de sentimente negative precum anxietatea, panica, fobii, frică, furie, ura, furie, iritare, enervare, sentimente de trădare, respingere, abandon, umilire, nedreptate, dezgust, devalorizare, tristețe profundă, disperare profundă, dezamăgire, pierderea dorinței, descurajare și multe alte lucruri.

Ințelegeți bine, dacă sunteți în relația de ajutor, cât de valoros și eficient este acest instrument. …

Cartea albă despre îngrijirea de sine

Programe de autogestionare

Costurile de sănătate și economice ale bolilor cronice în Canada sunt enorme. Prevalența bolilor cronice multiple crește odată cu vârsta și este semnificativă la vârstnici; o treime dintre canadieni au cel puțin o afecțiune cronică, la fel ca trei sferturi dintre persoanele cu vârsta de 65 de ani și peste sistemul de sănătate în sine. …

Educația tradițională a pacienților este specifică bolii și oferă informații și abilități tehnice legate de o boală specifică. În comparație, educația de auto-gestionare oferă abilități de rezolvare a problemelor care sunt relevante pentru consecințele bolilor cronice în general. – Programul global de educație pentru managementul pacienților conceput pentru a satisface nevoile persoanelor care trăiesc cu mai multe boli cronice și predate de către lideri instruiți și certificați non-profesionale șapte boli cronice. …

Mental nelimitat

Apăsați in resursele infinite ale minții

Această carte este pentru toți cei cărora le este greu să se motiveze și să simtă oboseală sau oboseală în contextul muncii lor, care nu este doar fizică.

 
Stresul, hiperinvestiția emoțională, furia, enervarea, anxietatea provoacă o puternică pierdere de energie care reduce starea de bine și performanța și poate duce, în cazuri cronice, la burnout.
 
Din fericire, este reversibil. Printr-o mai bună înțelegere a funcționării creierului, Bertrand Canavy vă invită să vă refaceți aportul de energie prin reorganizarea activităților zilnice pentru a crește sursele de plăcere și a limita zonele de pierdere a energiei mentale.

Traieste mai bine cu o boliă profesională

Alergii, astm, depresie, hipertensiune arterială, migrene, sinuzită, spasmofilie, stres …

Se spune că o boală este „profesională” dacă este consecința directă a expunerii unui lucrător la un risc fizic, chimic sau biologic sau rezultă din condițiile în care își desfășoară activitatea profesională.
 
La locul de muncă pot apărea mai multe tipuri de durere: durere fizică și, de asemenea, durere psihologică, dintre care unele pot provoca altele și invers.
Această durere poate fi musculară sau articulară, variind de la simplu disconfort până la incapacitate semnificativă de muncă. …

Îndrăznește bunăstarea

30 de zile de coaching pentru a armoniza mintea, corpul și spiritul

Ce veți găsi în această carte

  • Un program de coaching, zi de zi
  • 3 faze de-a lungul a 30 de zile și explicații ilustrate
  • TEHNICI & EXERCIȚII

– 1 tehnica de eliberare a emotiilor negative
– 2 tehnici pentru gestionarea stresului
– 10 tehnici pentru a câștiga încrederea în sine
– 25 exerciții de dezvoltare personală
– 18 exerciții de meditație
– 8 exerciții de respirație
– 14 exerciții de fitness…

Un scurt ghid pentru naturopatia africană

Încă din timpuri preistorice, ființele umane au căutat în mediul lor (plante, animale, pietre, spirite) ceva care să-și ușureze afecțiunile și să le trateze rănile.

Medicina modernă occidentală a respins majoritatea acestor resurse pentru a dezvolta medicamente chimice și o tehnică sofisticată de îngrijire. . Cu toate acestea, ea continuă să folosească anumite remedii pe bază de plante.

O tendință recentă a dus chiar la căutarea în plante a unor noi produse înlocuitoare pentru anumite boli: cancer, malaria … tropice din Africa și din alte părți.

Istoria medicinei arată importanța acestor specii în terapii, toate societățile tradiționale având trase, pentru îngrijirea sănătății lor, în această farmacopee vegetală foarte bogată …

Plante de detoxifiere

Eliminați și regenerați. Revitalizează-ți viața cu plante de detoxifiere

Prin inactivarea toxinelor prezente în emunctorii, detoxifierea inversează procesul de distrugere la nivelul fiecărui organ și permite sa fie incetinit si astfel, pe termen lung si datorita unui stil de viata sanatos, sa regenereze organismul la nivel celular.

Detoxifierea organismului iti intareste si apararea imunitara si iti prelungeste durata de viata asigurandu-te in acelasi timp ca imbatranesti sănătos. …

Plantele Erosului

Să-ți recăștigi dorința sexuală
Adevărul despre plantele afrodisiace

Specific fiecărui individ, libidoul se referă la dorința și activitatea sexuală. La femei ca si la barbati, scaderea dorintei sexuale se poate datora mai multor factori, deseori psihologici precum stresul sau depresia, dar si unor cauze fizice, precum o functionare defectuoasa a sistemului genital, tulburari hormonale sau oboseala.

Sexual echilibrat si implinit. actul sexual aduce multe avantaje din punct de vedere medical si psihologic, este dovedit stiintific. Într-adevăr, în timpul actului sexual organismul produce oxitocină, endorfine, serotonină precum și melatonină care, atunci când sunt eliberate în organism, calmează mintea, luptă împotriva stresului, ajută la lupta împotriva cancerului, protejează și îmbunătățește starea de sănătate a sistemului cardiovascular, în general, îmbunătățesc sănătatea și aduc aceleași beneficii ca și practicarea sportului. O persoană împlinită în viața sa sexuală beneficiază de o stare psihică și psihică mai bună …

Miracolul Probiotic

Cum să folosiți probioticele pentru a combate colesterolul, bolile cronice, tulburările digestive și multe altele …

Ca un super-erou, microbiota domnește asupra florei tale intestinale. Datorită acestei lucrări accesibile și documentate, veți ști totul despre aceste miliarde de bacterii care vă populează tractul digestiv. Microbiota acționează ca un mesager între creierul tău și mediul tău digestiv și îți asigură bunăstarea.

Promovează:
• reglarea sistemului imunitar,
• prevenirea bolilor cardiovasculare, diabetului, obezității și a anumitor tipuri de cancer,
• protecția împotriva anumitor tulburări de dispoziție, cum ar fi depresia și chiar autismul.

Prin urmare, este esențial să vă hrăniți și să vă mențineți microbiota, deoarece echilibrul acesteia este extrem de fragil. Condițiile nașterii, vârsta, alimentația …

Rămăți tineri și cu o sănătate bună la toate vărstele

Transformarea pentru centenarii fericiți

Îmbunătățirea condițiilor de viață și progresul medical considerabil din ultimii 50 de ani au adus speranța de viață actuală la aproximativ 80 de ani și probabil peste 90 sau 100 pentru generațiile tinere.

Odată cu această creștere a duratei de viață a crescut și dorința de prelungire a perioadei de viață activă, cu o puternică presiune socială legată de performanță și aspect, însăși imaginea îmbătrânirii devenind insidiosă sinonimă cu tocirea capacităților și mai puțin dinamism. …

Soluția de detox beauty

La o mușcătură de viață. Sporiți-vă energia și corpul dorit.

Visezi la un ten strălucitor, păr strălucitor, somn de calitate și, mai presus de toate, sănătate de top?
Sa fii frumoasa in fiecare zi!

Autoarea vă oferă sfaturi cu adevărat practice, poțiuni aproape magice și secrete non-chimice!

În program:
• Echilibrul alimentar
• Excese și deficiențe alimentare
• Etichetele alimentelor
• Lipidele: prieteni sau dușmani?
• Vitamine și minerale …

Fii bland cu tine insuti! Eliberați-vă emoțiile

Totul începe cu un act de iubire care este prima emoție la originea a ceea ce suntem…

Am fost modelați de emoții încă de la concepție. Prima emoție este de fapt propria ei creație, adică logic „Iubire”.

Când nu este un act de iubire în timpul fecundației sale, se va pune problema calificarii emoției care se află la originea ei ca:

• Acte neconsimțite (viol, unire forțată, etc.),
• Fecundație asistată (fertilizare in vitro, procreare medicală asistată etc.)  …

Spirulina, virtuțile uiminoare demonstrate de știință

Alimente sau supliment alimentar?

Din zorii timpurilor, spirulina a fost, fără îndoială, cea mai cunoscută cianobacterie. Compoziția deosebit de uimitoare face din acest microorganism cel mai complet aliment pe care ni-l oferă natura.

Bogata în proteine, minerale, vitamine, oligoelemente și antioxidanți, spirulina este un produs căutat. I se atribuie multe puteri.

Dacă unele sunt fanteziste, putem spune în mod rezonabil, având în vedere studiile științifice, că spirulina:
• Ajută la umplerea deficiențelor nutriționale
• Acționează asupra sistemului imunitar întărindu-l … 

Oricine are dreptul la o viata sănătoasă – Volumul 1

(sau cum să trăiești mai bine cu o boli cronice)

Persoanele cu boli cronice se confruntă cu provocări în fiecare zi. Ei trebuie să își gestioneze starea și, de asemenea, să își mențină capacitatea de a îndeplini sarcinile de zi cu zi care par simple pentru majoritatea oamenilor. În același timp, ei trebuie adesea să gestioneze frustrarea, furia și depresia care însoțesc adesea problemele cronice de sănătate.

Când se confruntă cu o boală cronică, cele mai importante lucruri de făcut sunt să își înțeleagă mai bine starea de sănătate și să răspundă la aceasta devenind un bun auto-manager în mod continuu. Această carte este plină cu sute de sfaturi eficiente, sugestii utile și strategii aplicabile pentru a face față bolilor cronice, a gestiona emoțiile și a trăi o viață productivă. …

Oricine are dreptul la o viata sănătoasă – Volumul 2

Ce tratamente naturale pentru boala mea cronică?

Specialiștii în medicina alopată convențională tind să considere pacientul ca un „ficat”, un „intestin” sau un „sân”, în timp ce o abordare holistică a sănătății consideră fiecare persoană ca un întreg.

Principiul fundamental al abordării holistice este de a înțelege starea de sănătate a unei persoane în funcție de factorii săi mentali, emoționali, energetici, fizici și biochimici și astfel de a ajuta organismul să-și mențină echilibrul și să-și stimuleze capacitățile. , să se vindece singur, folosind mijloace naturale.

Această abordare promovează starea de bine a individului deoarece ia în considerare toți acești factori printr-un tratament specific individualizat, adaptat fiecărui caz. …

Oricine are dreptul la o viata sănătoasă – Volumul 3

Programul meu de coaching

Gata cu energia și moralul yo-yo: pentru că suntem cu toții diferiți, iată un program de COACHING DE BUNĂSTE care să te ajute să te simți bine și să trăiești mai bine pe termen lung.

Ai visat vreodată să ai energie pentru a vinde? stii unde mergi in viata? să te eliberezi de emoțiile tale negative? câștigi încredere în sine?….

Acest program de coaching te va echilibra în ansamblu, în cap și în corpul tău.

Centrat pe ACȚIUNE și PlĂCERE, acest program ritmic total revoluționar de 30 de zile te va învăța cum să treci de la o stare de RĂALĂ la o stare de BINE.

Tratamente globale pentru 50 de boli cronice

Alergii, artrită, astm bronșic, depresie, fibromialgie, hipertensiune arterială, migrene, sinuzită, spasmofilie, stres,…

Specialiștii în medicina alopată convențională tind să considere pacientul ca un „ficat”, un „intestin” sau un „sân”, în timp ce o abordare holistică a sănătății consideră fiecare persoană ca un întreg.

Abordarea holistică constă în înțelegerea stării de sănătate a o persoana in functie de factorii sai mentali, emotionali, energetici, fizici si biochimici si astfel sa ajute organismul sa-si mentina echilibrul si sa-si stimuleze capacitatile, sa se vindece singura, folosind mijloace naturale.

Acest demers promoveaza bunastarea individului deoarece ia in calcul toti acesti factori printr-un tratament specific individualizat, adaptat fiecarui caz.  …

Sănătate optimală multumesc medicinii regenerative

Regenerarea celulară, terapia genică, ingineria țesuturilor și alte tehnici …

Știm acum: corpul uman este o mașină perfect orchestrată, capabilă de auto-gestionare. În caz de boală, totul este planificat astfel încât să se vindece singur. Dar uneori apar eșecuri sau disfuncționalități pe care medicina încă nu le poate vindeca: acesta este cazul multor boli degenerative, anumite forme de cancer sau chiar boli genetice.

Omul nu este singurul organism viu care funcționează inteligent. Lumea animală este plină de specii capabile să se autovindece, uneori cu mijloace pe care omul visează să le posede. Cum să nu invidiezi șopârla capabilă să regenereze o coadă tăiată?

Dacă unii o pot face, de ce să nu ia în considerare pentru oameni membrele tăiate care cresc înapoi, organe care se reconstruiesc singure, … 

Trăiți sănătos cu boli cronice

Alergii, astm, depresie, hipertensiune arterială, migrene, sinuzită, spasmofilie, stres …

Diabet, astm, fibromialgie… Traiul zilnic cu o boala cronica este departe de a fi usor.

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), vorbim de „boala cronica” in cazul unei afectiuni de lunga durata.durata care se schimba de-a lungul timp.Nu este întotdeauna ușor să recunoști o persoană cu o boală cronică.

 Cu toate acestea, acest tip de boală este responsabil pentru 17 milioane de decese în întreaga lume în fiecare an. In Franta se considera ca 15 milioane de oameni (aproximativ 20% din populatie) sufera de o boala cronica fata de 30% din populatia din Canada.

Mai mult sau mai putin grava si invalidante in functie de caz, poate fi diabet, inima. boală, cancer, accident vascular cerebral, hipertensiune arterială, artrită, scleroză multiplă, boala Crohn, Alzheimer sau Parkinson, …

Bunastare!

Sfaturi de la antrenorul de sănătate N°1 in rețelele de socializare

Gata cu greutatea, energia și moralul yo-yo: pentru că toți suntem diferiți, iată un program de WELLNESS COACHING pentru a vă ajuta să vă simțiți bine și să trăiți mai bine pe termen lung. …

Concentrat pe ACȚIUNE și PlĂCERE, acest program complet revoluționar de 30 de zile vă va învăța cum să treceți de la o stare de BOLI la o stare de BINE.

Aclamat în mod regulat, Bertrand CANAVY oferă un program eficient care a contribuit la bunăstarea pacienților săi.

Și tu te vei putea elibera definitiv de problemele tale de ordine:
• FIZICE, precum durerile de spate, durerile de cap etc.
• CHIMICE, alergii, toxinare, probleme cu greutatea, …